Acum poti deveni partener www.auto-timas.ro si beneficiezi de preturi speciale. Inscriete-te in programul nostru de parteneriat. Valabil pentru service-uri auto si magazine de piese auto.   »   CERERE INREGISTRARE PARTENER
Piese de schimb VW

Piese auto Vw


Sute de piese de schimb Vw la preturi rezonabile. La Auto-timas gasesti piese auto Vw de cea mai buna calitate. Cumparand de la noi, piesele Vw iti sunt livrate rapid. In plus, asiguram service pentru piesele auto Vw cumparate de la noi.

Masinile Volkswagen sunt facute sa dureze, iar de acest lucru iti dai seama cand intalnesti pe strada, in stare buna de functionare, modele fabricate prin anii ’70. Totusi, pentru a avea un automobil in stare impecabila si o tinuta buna de drum, ai nevoie de piese de schimb de calitate pe care le gasesti pe site-ul nostru.
Pentru cei ce au in garaj un model vechi, chiar de la celebrul Golf 1, dar si pentru cei ce conduc cele mai noi modele de Golf, Passat sau Tuareg, avem in stoc o gama foarte mare de piese de schimb pentru masini Volkswagen. 
Un automobil ce poarta sigla celebrului producator german este usor de intretinut prin rezistenta in timp a pieselor originale. Pentru a nu pierde aceasta calitate, iti punem la dispozitie piese de schimb de la furnizori recunoscuti pentru calitatea si seriozitatea lor si care, in cea mai mare parte sunt chiar furnizorii fabricilor Volkswagen din intreaga lume.
Alege modelul, anul de fabricatie si tipul de piese de care ai nevoie pentru a avea mereu o masina in forma.

Acum plata prin rate prin BCR
X

Ai nevoie de informatii?

0741.059.146

Pentru orice nelamurire, nu ezita sa ne contactezi! Luni - Vineri in intervalul 09:00 - 17:00