Acum poti deveni partener www.auto-timas.ro si beneficiezi de preturi speciale. Inscriete-te in programul nostru de parteneriat. Valabil pentru service-uri auto si magazine de piese auto.   »   CERERE INREGISTRARE PARTENER
Piese de schimb RENAULT

Piese auto Renault


Sute de piese de schimb Renault la preturi rezonabile. La Auto-timas gasesti piese auto Renault de cea mai buna calitate. Cumparand de la noi, piesele Renault iti sunt livrate rapid. In plus, asiguram service pentru piesele auto Renault cumparate de la noi.

Renault, putem spune, este o marca “de casa” a romanilor, sau mai bine spus, este privita ca si un var mai mare al brandului romanesc nascut la Colibasi. Nu este de mirare ca in orice oras si pe orice sosea a tarii intalnim aceasta masina, de la cele mai vechi modele de Renault 19 si pana la modernele Megane, Espace, Laguna sau Fluence.
Longevitatea unei masini este data, deopotriva de un concept robust dar si de calitatea pieselor de schimb ce sunt folosite de-a lungul timpului. Pentru a va bucura de aceeasi calitate a masinii, va oferim o gama larga de piese de schimb pentru un numar mare de modele lansate de producatorul francez de-a lungul timpului.
Indiferent de tipul de motorizare si de anul de fabricatie al modelului pe care il conduceti, puteti gasi pe auto-timas.ro piese de schimb pentru motor, ambreiaj, cutie de viteze, suspensie sau partea electrica, filtre sau alte consumabile, componente pentru caroserie si orice alte parti componente ale automobilului. 
Toate reperele din stocul nostru provin de la furnizori autorizati si beneficiaza de garantie, iar orice comanda facuta pe site-ul nostru este livrata rapid, prin curier, cu taxe minime de transport. 

Acum plata prin rate prin BCR
X

Ai nevoie de informatii?

0741.059.146

Pentru orice nelamurire, nu ezita sa ne contactezi! Luni - Vineri in intervalul 09:00 - 17:00